korutukku.net@gmail.com
  • BlackSilver - Pirunnyrkkisormus, 8-osainen

Eräs syntytarina: "Arabisoturi oli kovin mieltynyt yhteen naiseensa. Mustasukkaisena miehenä hän keksi oivan valvontakeinon, koottavan sormuksen, jonka vain hän osaa koota. Niinpä taistelu -ja valloitus matkoille lähtiessään hän pujotti oman sormuksensa naiselleen sormeen. Ovelana arabina hän ei kertonut naiselleen, että irroitettuaan sormuksen sormesta, se hajoaisi osiin. Muutaman reissun mies sai sormuksen takaisin alkuperaisessä kunnossa. Näin mies tiesi, että nainen oli ollut uskollinen retkien aikana.Yhden pitkän matkan aikana nainen ihastui erääseen toiseen mieheen. Hän ei voinut pettää miestään sormus sormessa. Niinpä hän otti sen pois sormestaan ja sormus meni palasiksi. Nainen ei osannut kasata sitä ja niinpä nainen joutui palauttamaan sen palasina miehelleen. Tästä mies tiesi, että nainen oli ollut uskoton."

Sormus on tummennettu kemiallisesti lähes mustaksi, pinta on kiiltävä. Näitä ei tule kovin usein vastaan.
Lähes kaikkia valikoimassamme olevia hopeakoruja on saatavilla myös blacksilver-mallisina, tilaus onnistuu parhaiten ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

- Sormuksen leveys edestä noin 9 mm.
- Mukaan tulee kasausohje.
- Materiaalina 925-hopea.
- Musta väri kuluu ajansaatossa pois, jos sormusta käyttää ahkerasti. Värin kuluttua pois sormus on hopean värinen, kuten ennen värjäystäkin.

Katso pyörivä 360° tuotekuva sormuksesta klikkaamalla tästä.
Voit myös kontrolloida animaatiota hiirellä ja pyörittää sitä haluamaasi suuntaan.

 

Write a review

Please login or register to review

BlackSilver - Pirunnyrkkisormus, 8-osainen

  • Product Code: 1134
  • Reward Points: 34
  • Availability: Out Of Stock
  • 36.90€

  • Price in reward points: 340

  • 2 or more 34.90€
  • 3 or more 31.90€

Available Options


  

Tags: pirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainenpirunnyrkki, tummennettu, blacksilver, oksidoitu, yk, pirunnyrkkisormus, 8-osainen