korutukku.net@gmail.com

Toimitusehdot

Voit maksaa tilauksesi tilisiirtona (ennakkomaksu), verkkopankkipainikkeilla, luotto-/maksukortilla tai postiennakolla.


Maksu- ja toimitustavat tiivistettynä:

Tilisiirto

- Toimitusaika 1-5 arkipäivää maksusuorituksesta.

- Toimituskulut 2 euroa.

- Saat maksutiedot sähköpostiisi, ja tilaus lähetetään suoritettuasi maksun.

 

Maksukaista (verkkopankki-painikkeet ja korttimaksut)

- Toimitusaika 1-4 arkipäivää tilauksesta.

- Toimituskulut 3 euroa.

- Tilauksen jälkeen siirryt suoraan vahvistamaan maksun verkkopankkipainikkeilla.

 

Postiennakko

- Toimitusaika 2-5 arkipäivää tilauksesta.

- Toimituskulut 12 euroa.

- Tuotteet toimitetaan lähimpään postiisi ja maksat lähetyksen noutaessasi korut postista.

 

Paypal

- Toimitus 1-4 arkipäivää tilauksesta.

- Toimituskulut 2 euroa.

- Maksat lähetyksen oman Paypal -tilisi kautta meidän Paypal -tilillemme.


Huom! Luukku.com -sähköpostiosoitteen kanssa tilauksen teossa voi ilmetä ongelmia. Jos et saa tilausta tehtyä, tai jos et saa automaattista tilausvahvistusta sähköpostiisi, otathan meihin yhteyttä esim. palautelomakkeen kautta.

Kaikkiin verkkokauppamme hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.Tilisiirto:

Pankkisiirrolla maksettaessa toimituskulut ovat 2 €. Tilaus maksetaan etukäteen tilillemme. Tilaamasi tuotteet lähetetään sinulle postitse 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun rahat ovat siirtyneet tilillemme. Tilauksen tehtyäsi saat tilinumeron sekä tilauksen kokonaissumman näytölle, sekä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Rekisteröityneenä asiakkaana ansaitset ennakkomaksulla tehdyistä tilauksista palkitsemispisteitä, joita voit hyödyntää seuraavien tilauksien maksamiseen.

 Maksukaista (verkkopankki-painikkeet ja korttimaksut)

 

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Joustoraha.

 

Korutukku.net (jäljemänä verkkokauppa) myy tuotteet ja maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

 

Tilausten toimitusaika on yleensä 1-4 arkipäivää tilauksesta ja posti- ja käsittelykulut ovat 3 euroa. Tällä maksutavalla kerrytät verkkokaupassamme käytössä olevia palkitsemispisteitä, joita voit hyödyntää seuraavien tilausten maksamiseen. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Kortilla maksettaessa verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet asiakkaalle. Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paybyway Oy toimii myyjänä ja maksun saajana, ja vastaa täten korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy.

 

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

 

Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

 

Maksukaistan yhteystiedot

 

Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi

Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 


 

Postiennakko:


Postiennakolla tilatessasi lisäämme tilaukseesi postitus- ja käsittelykuluja 12 €. Voit noutaa lähetyksen postista maksua vastaan 2-5 päivän sisällä tilauksesta. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Postiennakkotilaukset toimitetaan ainoastaan Suomeen. 

Monet asiakkaamme valitsevat maksutavaksi postiennakkomaksun, jolloin asiakas maksaa tilauksen postissa lähetystä noutaessaan. Verkkokauppamme kannalta tämä on selvästi kallein toimitustapa ja on hyvin valitettavaa että lukuisat asiakkaamme jättävät tilauksensa lunastamatta postista, jolloin verkkokauppamme joutuu maksamaan lähetyskulut postille, saamatta kuitenkaan asiakkaalta maksua tuotteista tai postikuluista. Näistä lunastamattomista postiennakkolähetyksistä johtuen olemme joutuneet nostamaan postiennakkolähetysten toimituskulut 12 euroon. Tämä on hyvin valitettavaa niiden asiakkaiden osalta, jotka tunnollisesti lunastavat tekemänsä tilaukset. Jos siis valitset maksutavaksi postiennakon, noudathan lähetyksen postista, jotta lunastamattomien lähetysten määrä pienenisi ja voisimme sen kautta pienentää myös postiennakkomaksua verkkokaupassamme.TUOTTEIDEN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta lähtien. Tuotteen on oltava käyttämätön ja vahingoittumaton. Ota yhteyttä ennen tuotteen palauttamista joko sähköpostitse (korutukku.net@gmail.com tai palautuslomakkeen kautta). Palauttaessa muista ilmoittaa tuotteen nimi ja määrä, sekä ehdottomasti omat yhteystietosi ja tilinumerosi tai tuote, jonka haluat palauttamasi tuotteen tilalle. Liitä mukaan kopio laskusta.

Verkkokauppamme ei vastaa postin kadottamista palautetuista tuotteista. Arvokkaammat tuotteet kannattaa palauttaa kirjattuna kirjeenä.
Verkkokaupat eivät myöskään ole nykyään velvollisia maksamaan palautuskuluja. Lisätietoa asiasta: 
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2013/20131211 (6 luku 17§)
Asiakkaan tulee siis tuotteita palauttaessaan maksaa palautuksen toimituskulut.

HUOM! Palautusta ei saa tehdä postiennakolla! Jos palautat tuotteen postiennakolla, se jätetään lunastamatta, jolloin lähetys palautuu teille takaisin muutaman viikon kuluttua.

HUOM! Korva- ja lävistyskoruilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).