korutukku.net@gmail.com

Yritysesittely

Korutukku.net -verkkokauppa tunnettiin aiemmin nimellä A4A.fi. 

Verkkokauppa aloitti toimintansa kesällä 2006, tosin toimintaan ei lähdetty aivan kylmiltään, vaan takana oli usean vuoden kokemus verkkokaupan pyörittämisestä. Aiemmin A4A.fi-osoitteesta löytyi kolme erillistä verkkokauppaa: airsoft-kauppa, elektroniikka-kauppa ja korukauppa. Nykyisin Korutukku.net -verkkokauppa keskittyy kokonaan korujen myyntiin ja tavoitteena on tarjota laadukkaita koruja edulliseen hintaan. Tällä hetkellä painopiste on hopea- ja teräskoruissa, joista löytyy varmasti tuotteita kaiken ikäisille, sukupuoleen katsomatta. Valikoimaa laajennetaan jatkuvasti ja uusia korutoiveita otamme mielellämme vastaan. Korujen toimitus, samoin kuin palautteisiin ja kysymyksiin vastaaminen, pyritään hoitamaan muutamassa päivässä.

- Korutukku.net -

 

Korutukku.net -verkkokaupan saamaa palautetta huuto.net -sivustolla.


 

Yhteistyökumppanit:

www.alennuskoodit.fi  -  Tarjouksia ja etuuksia Internetissä ympäri vuoden. Saatavilla alennuskoodeja myös Korutukku.net -verkkokauppaamme.

Alennussankari

www.cuponation.fi

www.alennuskoodi101.fi

www.alennuskoodi.fm

http://www.alennuskoodeja.fi/ - Alennuskoodeja.fi  -sivustolta löydät alennuskoodit yli 600 verkkokauppaan, mukaan lukien myös korutukku.net alennuskoodit. Tutustu palveluun ja hyödynnä koodit ja tarjoukset.