Yritysesittely

Korutukku.net -verkkokauppa tunnettiin aiemmin nimellä A4A.fi. 

Verkkokauppa aloitti toimintansa kesällä 2006, tosin toimintaan ei lähdetty aivan kylmiltään, vaan takana oli usean vuoden kokemus verkkokaupan pyörittämisestä. Aiemmin A4A.fi-osoitteesta löytyi kolme erillistä verkkokauppaa: airsoft-kauppa, elektroniikka-kauppa ja korukauppa. Nykyisin Korutukku.net -verkkokauppa keskittyy kokonaan korujen myyntiin ja tavoitteena on tarjota laadukkaita koruja edulliseen hintaan. Tällä hetkellä painopiste on hopea- ja teräskoruissa, joista löytyy varmasti tuotteita kaiken ikäisille, sukupuoleen katsomatta. Valikoimaa laajennetaan jatkuvasti ja uusia korutoiveita otamme mielellämme vastaan. Korujen toimitus, samoin kuin palautteisiin ja kysymyksiin vastaaminen, pyritään hoitamaan muutamassa päivässä.

Verkkokaupan lisäksi laaja valikoima hopea- ja teräskorujamme on myynnissä Joensuussa Suomen Luottopantti Oy:n tiloissa, osoitteessa Torikatu 30. Myös verkkokaupasta ostettujen tuotteiden nouto on mahdollinen Suomen Luottopantti Oy:n tiloista, edellyttäen kuitenkin, että noudosta sovitaan etukäteen sähköpostitse.

- Korutukku.net / K. Valkonen -

 

Korutukku.net -verkkokaupan saamaa palautetta huuto.net -sivustolla.


 

Yhteistyökumppanit:

www.alennuskoodit.fi  -  Tarjouksia ja etuuksia Internetissä ympäri vuoden. Saatavilla alennuskoodeja myös Korutukku.net -verkkokauppaamme.

Alennussankari

www.cuponation.fi

www.alennuskoodi101.fi

www.alennuskoodi.fm