asiakaspalvelu@korutukku.net

Toimitusehdot

Toimitustavat:
1-luokan kirje 2e
Seurantakoodillinen kirje 3.9e
Pikakirje 7.9e
Kirjattu kirje 7.9e
Matkahuollon lähellä-paketti 5.9e (noutopisteitä matkahuollot,siwat,valintatalot,euromarketit,jotkut r-kioskit)
Nouto: Niskakatu 32 b 16, 80100 Joensuu. Sovi noutoaika soittamalla 045-120690

 
Maksutavat:
Normaali tilisiirto 
Paypal maksu 
Maksukaista  (verkkopankkipainikkeet,korttimaksut,everyday osamaksu)
Käteinen tai korttimaksu noutotilauksissa
 
Lähetämme tilaukset normaalisti viimeistään seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta.

Tuotteilla on normaali 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. 

 


Kaikkiin verkkokauppamme hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.


 


Tilisiirto:

Pankkisiirrolla maksettaessa toimituskulut ovat 1-5.9 €. Tilaus maksetaan etukäteen tilillemme. Tilaamasi tuotteet lähetetään sinulle postitse 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun rahat ovat siirtyneet tilillemme. Tilauksen tehtyäsi saat tilinumeron sekä tilauksen kokonaissumman näytölle, sekä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Rekisteröityneenä asiakkaana ansaitset ennakkomaksulla tehdyistä tilauksista palkitsemispisteitä, joita voit hyödyntää seuraavien tilauksien maksamiseen.

 Maksukaista (verkkopankki-painikkeet ja korttimaksut)

 

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Joustoraha.

 

Korutukku.net (jäljemänä verkkokauppa) myy tuotteet ja maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

 

Tilausten toimitusaika on yleensä 1-4 arkipäivää tilauksesta ja posti- ja käsittelykulut ovat 1-5.9e euroa. Tällä maksutavalla kerrytät verkkokaupassamme käytössä olevia palkitsemispisteitä, joita voit hyödyntää seuraavien tilausten maksamiseen. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Kortilla maksettaessa verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet asiakkaalle. Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paybyway Oy toimii myyjänä ja maksun saajana, ja vastaa täten korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy.

 

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

 

Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

 

Maksukaistan yhteystiedot

 

Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi

Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 


 TUOTTEIDEN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta lähtien. Tuotteen on oltava käyttämätön ja vahingoittumaton. Ota yhteyttä ennen tuotteen palauttamista joko sähköpostitse (korutukku.net@gmail.com tai palautuslomakkeen kautta). Palauttaessa muista ilmoittaa tuotteen nimi ja määrä, sekä ehdottomasti omat yhteystietosi ja tilinumerosi tai tuote, jonka haluat palauttamasi tuotteen tilalle. Liitä mukaan kopio laskusta.

Verkkokauppamme ei vastaa postin kadottamista palautetuista tuotteista. Arvokkaammat tuotteet kannattaa palauttaa kirjattuna kirjeenä.
Verkkokaupat eivät myöskään ole nykyään velvollisia maksamaan palautuskuluja. Lisätietoa asiasta: 
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2013/20131211 (6 luku 17§)
Asiakkaan tulee siis tuotteita palauttaessaan maksaa palautuksen toimituskulut.

HUOM! Palautusta ei saa tehdä postiennakolla! Jos palautat tuotteen postiennakolla, se jätetään lunastamatta, jolloin lähetys palautuu teille takaisin muutaman viikon kuluttua.

HUOM! Korva- ja lävistyskoruilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).

HUOM! Palautusoikeutta ei ole myöskään tilaustuotteilla, koska ne ovat juuri asiakasta varten räätälöityjä
.