Perustettu 2002
Varasto Suomessa
Toimituskulut alk. 2.9€

Kaiverrettavat Lahjatavarat

Tästä kategoriasta löydät mm. zipot, taskumatit, vyöt, korttikotelot, avaimenperät ja monitoimityökalut joita voi tuunata kaiverruksin juuri lahjansaajalle sopiviksi! 

Kaiverruksissa vain taivas on rajana! Perinteisten tekstikaiverrusten lisäksi tuotteisiin voi kaivertaa myös esimerkiksi logoja ja kuvia! Tarkemmin kaiverruksiin voi tutustua Kaiverrus-info -sivullamme.

Jos olet miettinyt jotakin kategorian tuotetta esimerkiksi liikelahjaksi, kysy tarjous isommasta erästä, sillä sellaistenkaan kaivertaminen ja toimittaminen ei ole mikään ongelma!

Yhteyttä voit ottaa sähköpostitse: asiakaspalvelu@korutukku.net


Tuotevertailu (0)


AK47 Luoti - Avaimenperä pullonavaajalla

AK47 Luoti - Avaimenperä pullonavaajalla

- Tämä näyttävä avaimenperä on kätevä, sillä sitä voi käyttää myös pulloavaajana! Siihen voi tehdä m..

5.90€

Black - Teräksinen sytytin

Black - Teräksinen sytytin

- Uudelleentäytettävä sytytin, toimitetaan täyttämättömänä- Mustaksi värjätty teräs- Tuulenkestävä l..

7.90€

Camo - Teräksinen sytytin

Camo - Teräksinen sytytin

- Uudelleentäytettävä sytytin, toimitetaan täyttämättömänä- Maastokuvioinen teräs- Tuulenkestävä lie..

7.90€

Duo - Veitsenteroitin

Duo - Veitsenteroitin

- Karbidipuolella tehdään karkeampi teroitus, jossa kulunut terä palautuu tasaiseksi- Keraamisella p..

8.90€

FOX - Monitoimityökalu

FOX - Monitoimityökalu

- Tässä tuotteessa  yhdistyy 4 näppärää apuvälinettä- Sytytin, uudelleentäytettävä säädettäväll..

14.90€

FOX Scout - Monitoimityökalu

FOX Scout - Monitoimityökalu

- Tässä tuotteessa  yhdistyy peräti 9 näppärää työkalua/apuvälinettä. Mukana säilytyspussi jonk..

19.90€

FOX Worker - Monitoimityökalu

FOX Worker - Monitoimityökalu

- Tässä tuotteessa  yhdistyy peräti 11 näppärää työkalua/apuvälinettä. Mukana säilytyspussi jon..

17.90€

Green - Teräksinen taskumatti

Green - Teräksinen taskumatti

- Ruostumatonta terästä, väri maastonvihreä- Ei tartuta juomaan hajuja tai makuja- Korkissa kätevä p..

9.90€

Jerry - Teräksinen taskumatti

Jerry - Teräksinen taskumatti

- Ruostumatonta terästä- Ei tartuta juomaan hajuja tai makuja- Vetoisuus 170ml- Mitat 7,5x2,5x10cm- ..

17.90€

Laukkukoukku

Laukkukoukku

Kyllästyttääkö sinua laskea laukkusi baarissa mahdollisesti likaiselle lattialle, tai ravintolassa m..

5.90€

Matte - Teräksinen linkkuveitsi

Matte - Teräksinen linkkuveitsi

- Materiaalina tumma, harjattu teräs - Luotettava Liner Lock -mekanismi- Ergonominen muotoilu- Vyökl..

19.90€

Metallilompakko / käyntikorttikotelo

Metallilompakko / käyntikorttikotelo

- Leveys 6,0 cm - Korkeus 9,3 cm - Paksuus 0,55 cm - Materiaalina alumiini. - Koteloon ..

3.90€

Metallilompakko / käyntikorttikotelo

Metallilompakko / käyntikorttikotelo

- Leveys 5,9 cm - Korkeus 9,6 cm - Paksuus 0,9 cm - Materiaalina alumiini. - Koteloon m..

3.90€

Metallilompakko / käyntikorttikotelo, musta

Metallilompakko / käyntikorttikotelo, musta

- Leveys 6,0 cm - Korkeus 9,4 cm - Paksuus 0,8 cm - Materiaalina alumiini. - Koteloon m..

3.90€

Metallilompakko / käyntikorttikotelo, punainen

Metallilompakko / käyntikorttikotelo, punainen

- Leveys 6,0 cm - Korkeus 9,4 cm - Paksuus 0,8 cm - Materiaalina alumiini - Koteloon ma..

3.90€

Musta Canvasvyö metallisoljella

Musta Canvasvyö metallisoljella

Kestävä ja kätevä säädettävä vyö, jota pystyy säätämään maksimissaan 130 senttimetriin saakka.Vyön l..

11.90€

Musta Canvasvyö salataskulla ja metallisoljella

Musta Canvasvyö salataskulla ja metallisoljella

Kestävä ja kätevä säädettävä vyö, jota pystyy säätämään maksimissaan 120 senttimetriin saakka.Vyön s..

14.90€

Pullonavaaja - Avaimenperä

Pullonavaaja - Avaimenperä

- Korkeus 11cm- Alumiinia- Saatavilla värit hopea ja sininen, valitse haluamasi väri pudotusvalikost..

4.90€

ROXON 9 in 1 - Monitoimityökalu

ROXON 9 in 1 - Monitoimityökalu

- Tässä tuotteessa kallon muotoiseen designiin yhdistyy peräti yhdeksän näppärää työkalua, laita roi..

11.90€

ROXON Spark - Monitoimityökalu

ROXON Spark - Monitoimityökalu

- Tässä tuotteessa  yhdistyy peräti 14 näppärää työkalua/apuvälinettä. Mukana säilytyspussi jon..

34.90€

Näytetään 1 - 20 / 24 (2 sivua)

Lahjatavaroiden kaivertaminen

Teemme kaiverrustyöt Gravoxin kaivertimella timanttiterällä. Kaiverrusjälki on tarkkaa ja kaiverrus kestävä käytössä. Kaiverrusjälki näkyy esineen pinnassa ympäristöään vaaleampana, jolloin kaiverrukset erottuvat pääsääntöisesti todella hyvin eri tuotteissa, vähän tuotteesta riippuen. Kovemmista materiaaleista tehdyt tuotteet, kuten linkkuveitset voivat vaatia montakin kaiverruskertaa, että kaiverrus erottuu riittävän hyvin, kun taas hiukan pehmeämmissä metalleissa, esim. korttikoteloiden kohdalla riittää monesti yksi kaiverruskerros.

Mitä kaiverrettaviin lahjatavaroihin sitten yleensä kaiverretaan? Pienempiin tuotteisiin, joissa kaiverrustilaa ei ole niin paljoa, esimerkiksi avaimenperiin, kaiverretaan yleensä lahjansaajan nimi tai nimikirjaimet, tai esimerkiksi jokin tärkeä päivämäärä. Fontteja on saatavilla todella paljon erilaisia, niiden mallit löydät kaiverrus-info -sivulta.

Niihin tuotteisiin, joissa pinta-alaa on enemmän, mahtuukin enemmän myös kaiverrettavaa. Monesti esimerkiksi korttikoteloon tai sytyttimeen valitaan jokin mietelause tai runonpätkä, jos puhutaan tekstikaiverruksesta mutta näihin sopivat erinomaisesti erilaiset kuvakaiverrukset. Kaiverruksen voi tehdä asiakkaan omasta kuvasta- tai logosta ja kaiverruksen hinta on sama 5 euroa riippumatta siitä, että mitä kaiverretaan. Kuvakaiverruksesta tulee sitä parempi ja tarkempi, mitä parempilaatuinen meille toimitettava kuva on. Pieniin tuotteisiin ei kannata valita todella yksityiskohtaista kuvaa, sillä yksityiskohdista ei niissä enää juuri saa selvää.

Jos sinua mietityttää, että sopiiko haluamasi kaiverrus haluamaasi tuotteeseen, voit tiedustella asiaa meiltä ennakkoon esimerkiksi sähköpostitse: asiakaspalvelu@korutukku.net


Kaiverrustavara lahjaksi läheiselle?

Vaikka korut ovatkin Korutukku.netin nimenkin mukaisesti pääasiallinen myyntiartikkelimme, eivät kaikki koruista pidä tai halua niitä muuten käyttää. Siksi haluamme tarjota tuotteita myös heille itselleen ja heidän läheisilleen, joiden voi olla joskus hankalaa miettiä, mitä ostaa toiselle lahjaksi.

Otamme mielellämme vastaan myös ideoita siitä, että mitä tuotteita haluaisit löytää Kaiverrettavat lahjatavarat -tuotekategoriastamme.

Jos haluat pienen, edullisen, hauskan ja kätevän muistamisen, on hyvä vaihtoehto esimerkiksi avaimenperä, joka toimii samalla pullonavaajana. Kaiverruta siihen esimerkiksi lahjansaajan nimi ja puhelinnumero, niin avainnipun kadotessa sen omistajaan saa helposti yhteyden! Jos läheisesi tupakoi, on hyvä lahjavaihtoehto bensatäytteinen sytytin, johon mahtuu paljonkin kaiverrusta molemmille puolille. Toiselle puolelle voisi tehdä esimerkiksi jonkin merkityksellisen kuvan (tai vaikka emojin!) ja toiselle puolelle asiaan sopivaa  .

Meiltä löydät myös useampia erilaisia monitoimityökaluja, jotka ovat erinomainen lahjaidea oikeastaan kelle tahansa. Sellainen on pelastanut meidät monesti pulasta pienten ongelmien edessä, kun jokin ruuvi on vaatinut avaamista tai kiristämistä, polkupyörä pientä huoltamista, hyvin pakattu lähetys avaamista tai vaikka nuotio syttyäkseen sytykkeiden vuolemista. Monitoimityökalu on näppärä, pieneen tilaan menevä apuväline, jota voi säilyttää vaikka autossa tai kuljettaa mukana taskussa tai repussa, etenkin retkeillessä. Monitoimityökaluihin ei mahdu suurta määrää kaiverrusta mutta esimerkiksi nimet, päivämäärät, jokin pieni tekstinpätkä tai vaikka suosikkijoukkueen tai automerkin logo käy niihin vielä mainiosti! Erilaiset logokaiverrukset sopivat myös hyvin kangasvöihin metallisoljella! Yhdessä vyömallissa on myös piilotasku, jossa voi säilyttää esimerkiksi rahaa matkaillessa!Kaiverrustavara liikelahjaksi?

Monet yritykset haluavat muistaa työntekijöitään tai parhaita asiakkaitaan liikelahjoilla eritoten jouluisin, tai muina yritykselle merkittävinä päivinä. Jos harkitset liikelahjoiksi koruja, tai kaiverrettavia lahjatavaroita, autamme asiassa erittäin mielellämme! Suuremmista, yli 10 kappaleen ostoeristä annamme tukkualennusta. Mitä isompi on ostettava määrä, sitä parempi myös tilauksesta saatava alennus! Vaikka tilaisit tuotetta isonkin erän ja haluaisit kaikkiin myös jonkin kaiverruksen, onnistuu kaiverrusten teko isoihinkin määriin sarjatyönä melko tehokkaasti, eikä suuri määrä vaikuta tuotteiden toimitusaikaan. Saamme siis toimitettua tilauksesi muutamassa päivässä tuotteiden määrästä riippumatta!

Tuotteisiin voi kaivertaa esimerkiksi yrityksenne logon tai mitä tahansa muuta haluattekin! Pieni ja edullinen liikelahja on avaimenperäpullonavaajalla mutta suosituin valikoimastamme lahjaksi päätyvä liikelahja on alumiininen korttikotelo, jossa voi hyvin säilyttää esimerkiksi käyntikortteja tai pankkikortteja. Etenkin naisille kätevä lahja on laukkukoukku, jonka saa esimerksi ravintolassa kätevästi pöydän reunaan, jolloin laukkua ei tarvitse pitää pöydällä tilaa viemässä tai lattialla potkittavana. Saajalleen hyödyllinen lahja on myös monitoimityökalu, joka voi pelastaa monissa pienissä arjen pulmissa!

Kysy tarjous haluamasti liikelahjasta sähköpostitse. Kirjoita siihen mitä tuotteita haluaisit, niiden määrät ja se että, tuleeko tuotteisiin kaiverrus vai ei. Vastaamme pääsääntöisesti samana tai seuraavana päivänä viestin vastaanottamisesta: asiakaspalvelu@korutukku.net