Perustettu 2002
Varasto Suomessa
Toimituskulut alk. 2.9€

Yhteystiedot / Yritysesittely

Asiakaspalvelu 045 1206909 (ma-pe 10-17) 
asiakaspalvelu@korutukku.net

Korutukku.net
Ida Aalbergin tie 3a as 31
00400 Helsinki
Y-tunnus 1771776-1


Yritysesittely


Yrityksellämme on kokemusta korukaupasta jo yli 10 vuotta. Meiltä löytyy laaja valikoima koruja moneen makuun. Materiaaleina mm kulta,hopea ja teräs. Valikoimissamme on paljon myös omaa mallistoa ja pyrimme teettämään uusia malleja useita kertoja vuodessa.         
     Olemme alusta asti noudattaneet tiettyjä hyväksi havaittuja periaatteita kaupankäynnissä ja niistä pidämme kiinni jatkossakin. Ostamme korut luotettaviksi todetuilta toimittajilta ja myymme pääasiassa varastotavaraa. Osa kultakoruista on tilaustavaraa, mutta näissäkin toimitusaika pyritään pitämään kohtuullisena.    
    Hankintana koru on ekologinen valinta. Hopea ja kulta ovat jalometalleja, jotka voivat kulkea perintönä sukupolvelta toiselle. Korun elinkaaren päättyessä se voidaan aina sulattaa ja käyttää materiaali uusiin koruihin. Teräs puolestaan on niin kestävä materiaali, että se kestää käytännössä ikuisesti ja on siten kaukana kertakäyttömuodista. Yrityksellämme on myös käytössä sähköauto, joten autolla hoidettavat asiat hoituvat myös ympäristöystävällisesti.