Perustettu 2002
Varasto Suomessa
Toimituskulut alk. 2.9€

Toimitusehdot

Toimitustavat:

Seurantakoodillinen kirje 2.9€
Pakettiautomaatti 5.9€
Dhl pikatoimitus 7.9€
Matkahuolto 7.9€
Nouto 0e: Ida Aalbergin tie 3a as 31, 00400 Helsinki. Sovi noutoaika soittamalla 045-1206909

 
Maksutavat:
Normaali tilisiirto ja mobilepay
Käteinen tai korttimaksu noutotilauksissa
Paypal maksu 
Klarna Checkout (lasku,osamaksu)

Lähetämme tilaukset normaalisti viimeistään seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta.

Tuotteilla on normaali 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tutustu vaihto- ja palautusoikeuteen tarkemmin tämän sivun alalaidasta!
 


Kaikkiin verkkokauppamme hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.


 


Tilisiirto:

Pankkisiirrolla maksettaessa toimituskulut ovat 1-7.9 €. Tilaus maksetaan etukäteen tilillemme tilisiirrolla tai mobilepaylla. Tilaamasi tuotteet lähetetään sinulle postitse 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun rahat ovat siirtyneet tilillemme. Tilauksen tehtyäsi saat tilinumeron sekä tilauksen kokonaissumman näytölle, sekä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Rekisteröityneenä asiakkaana ansaitset ennakkomaksulla tehdyistä tilauksista palkitsemispisteitä, joita voit hyödyntää seuraavien tilauksien maksamiseen.

  

  TUOTTEIDEN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta lähtien. Tuotteen on oltava käyttämätön ja vahingoittumaton. Ota yhteyttä ennen tuotteen palauttamista joko sähköpostitse (korutukku.net@gmail.com tai palautuslomakkeen kautta). Palauttaessa muista ilmoittaa tuotteen nimi ja määrä, sekä ehdottomasti omat yhteystietosi ja tilinumerosi tai tuote, jonka haluat palauttamasi tuotteen tilalle. Liitä mukaan kopio laskusta.

Verkkokauppamme ei vastaa postin kadottamista palautetuista tuotteista. Arvokkaammat tuotteet kannattaa palauttaa kirjattuna kirjeenä.
Verkkokaupat eivät myöskään ole nykyään velvollisia maksamaan palautuskuluja. Lisätietoa asiasta: 
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2013/20131211 (6 luku 17§)
Asiakkaan tulee siis tuotteita palauttaessaan maksaa palautuksen toimituskulut.

HUOM! Palautusta ei saa tehdä postiennakolla! Jos palautat tuotteen postiennakolla, se jätetään lunastamatta, jolloin lähetys palautuu teille takaisin muutaman viikon kuluttua.

HUOM! Korva- ja lävistyskoruilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4). Vaihto- ja palautusoikeus ei koske myöskään koruja, joissa on asiakkaiden toiveiden pohjalta tehtyjä kaiverruksia, koska ne eivät enää sovellu jälleenmyyntiin. Kyseessä on tällöin nk. mittatilaustuote.