Perustettu 2002
Varasto Suomessa
Toimituskulut alk. 2.9€

Toimitusehdot

Toimitustavat:

Kirje 2€ (Huom. Ei seurantakoodia, emme suosittele kalliimmille tilauksille emmekä vastaa postin hukkaamista lähetyksistä)
Seurantakoodillinen pikakirje 5€
Pakettiautomaatti 6€
Kirjattu kirje 10€
Vakuutettu postilähetys 15€
Nouto 0e: Pronssitie 2 a 11, 00440 Helsinki. Sovi noutoaika soittamalla 045-1206909

 
Maksutavat:
Normaali tilisiirto ja mobilepay
Käteinen tai korttimaksu noutotilauksissa
Paypal maksu 
Klarna Checkout (lasku,osamaksu)

Lähetämme tilaukset normaalisti viimeistään seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta.

Tuotteilla on normaali 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tutustu vaihto- ja palautusoikeuteen tarkemmin tämän sivun alalaidasta!
 


Kaikkiin verkkokauppamme hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.


   


Tilisiirto:

Pankkisiirrolla maksettaessa toimituskulut ovat 2-15€ asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti.Tilaus maksetaan etukäteen tilillemme tilisiirrolla tai mobilepaylla. Tilaamasi tuotteet lähetetään sinulle postitse 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun rahat ovat siirtyneet tilillemme. Tilauksen tehtyäsi saat tilinumeron ja mobilepaynumeron sekä tilauksen kokonaissumman näytölle, sekä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Rekisteröityneenä asiakkaana ansaitset ennakkomaksulla tehdyistä tilauksista palkitsemispisteitä, joita voit hyödyntää seuraavien tilauksien maksamiseen.


Käteinen tai korttimaksu noutotilauksissa:

Jos käyt ostoksilla varastomyymälässämme tai haluat noutaa ja maksaa tilauksesi meiltä, voit maksaa käteisellä tai korttimaksulla. Jos maksat käteisellä, varaa mielellään tasaraha. 

Paypal:

Jos valitset maksutavaksi Paypalin, ohjataan sinut ostoskorista normaaliin paypalmaksuun

Klarna Checkout

Klarnalla on valittavissa lasku, osamaksu ja suora maksu verkkopankilla tai pankki/luottokortilla
  

  TUOTTEIDEN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta lähtien. Tuotteen on oltava käyttämätön ja vahingoittumaton. Ota yhteyttä ennen tuotteen palauttamista joko sähköpostitse (korutukku.net@gmail.com tai palautuslomakkeen kautta). Palauttaessa muista ilmoittaa tuotteen nimi ja määrä, sekä ehdottomasti omat yhteystietosi ja tilinumerosi tai tuote, jonka haluat palauttamasi tuotteen tilalle. Liitä mukaan kopio laskusta.

Verkkokauppamme ei vastaa postin kadottamista palautetuista tuotteista. Arvokkaammat tuotteet kannattaa palauttaa kirjattuna kirjeenä.
Verkkokaupat eivät myöskään ole nykyään velvollisia maksamaan palautuskuluja. Lisätietoa asiasta: 
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2013/20131211 (6 luku 17§)
Asiakkaan tulee siis tuotteita palauttaessaan maksaa palautuksen toimituskulut.

HUOM! Palautusta ei saa tehdä postiennakolla! Jos palautat tuotteen postiennakolla, se jätetään lunastamatta, jolloin lähetys palautuu teille takaisin muutaman viikon kuluttua.

HUOM! Korva- ja lävistyskoruilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4). Vaihto- ja palautusoikeus ei koske myöskään koruja, joissa on asiakkaiden toiveiden pohjalta tehtyjä kaiverruksia, koska ne eivät enää sovellu jälleenmyyntiin. Kyseessä on tällöin nk. mittatilaustuote.